середа, 27 листопада 2013 10:16

Ліга Чемпіонів. "Барселона" програла "Аяксу", "Мілан" розгромив "Селтік": результати матчів вівторка

Ліга Чемпіонів. "Барселона" програла "Аяксу", "Мілан" розгромив "Селтік": результати матчів вівторка

26 листопада відбулися вісім матчів четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонов-2013/2014 , повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У групі Е лондонський "Челсі" в гостях програв "Базелю". Проте, забезпечив собі місце в плей-офф. Це стало можливим, оскільки в іншому матчі "Шальке" зіграв унічию зі "Стяуа". Румуни прощаються з єврокубками, а доля другої путівки вирішиться у протистоянні "Шальке" і "Базеля".

Першу сходинку в групі F зберіг за собою лондонський "Арсенал". Каноніри на своєму полі обіграли "Олімпік". В іншому матчі квартету "Боруссія" здобула перемогу над "Наполі", яка дозволяє німцям далі боротися за путівку в плей-офф. "Олімпік" залишає єврокубки, а доля двох перших місць вирішиться в останньому турі.

Обидва матчі групи G завершилися з однаковим рахунком 1:1. "Зеніт" уникнув поразки в домашньому матчі з "Атлетіко". У свою чергу "Порту" на своєму полі не зумів впоратися з "Аустрією" . Перше місце в квартеті достроково завоювали іспанці, а за другу сходинку поборються "Зеніт" і "Порту".

"Аякс" став автором сенсації в групі Н, перемігши на своєму полі "Барселону". Для каталонців цей матч не мав важливого турнірного значення: путівку в плей-офф вони завоювали достроково. Голландці завдяки перемозі продовжують боротьбу за другу путівку з "Міланом". "Россонері" вчора крупно обіграли "Селтік". Володар другої путівки визначиться на Сан Сіро. "Мілану" в останньому турі групового етапу вистачить нічиєї, тоді як "Аяксу" доведеться грати в Італії на перемогу.

Група Е

Базель - Челсі 1:0

Гол : Сала , 87

Стяуа - Шальке 0:0

Група F

Боруссія Д - Наполі 3:1

Голи: Ройс , 10 (з пенальті) , Блащиковскі , 60 , Обамеянг , 79 - Інсінье , 71

Арсенал - Олімпік 2:0

Голи: Уїлшир , 1 , 65

Група G

Зеніт - Атлетіко 1:1

Голи: Альдервейрельд , 74 (у свої ворота) - Адріан , 53

Порту - Аустрія 1:1

Голи: Мартінес , 48 - Кінаст , 11

Група Н

Аякс - Барселона 2:1

Голи: Сереро , 19 , Хусен , 42 - Хаві , 49 (з пенальті)

Селтік - Мілан 0:3

Голи: Кака , 12 , Сапата , 49 , Балотеллі , 59

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. "Барселона" програла "Аяксу", "Мілан" розгромив "Селтік": результати матчів вівторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі