понеділок, 05 грудня 2016 19:22

Лідер "Шахтаря" присвятив гол загиблому другові

Лідер "Шахтаря" присвятив гол загиблому другові
shakhtar.com

Футболіст донецького "Шахтаря" Тайсон присвятив гол у ворота "Сталі" своєму загиблому другові. Про це гравець розповів після матчу, який "гірники" виграли з рахунком 2:0.

"Дуже радий, що вдалося забити. Хочу присвятити цей гол своєму другові, який, на жаль, загинув, коли розбився літак з футбольною командою "Шапекоенсе".

Що стосується матчу, то для нас сьогодні він був дуже складний. З боку, можливо, здалося, що перемога далася нам легко, але це не так - було багато важких моментів. Слава Богу, домоглися перемоги. Зараз у нас залишилося два поєдинки, і ми збираємося віддати в них всі наші сили.

Чи думаємо про "Динамо"? Чесно кажучи, дуже складно не думати про українське класико. Усі гравці налаштовуються на ці зустрічі по-особливому. Але ми все намагаємося робити крок за кроком: спочатку наші думки будуть із "Брагою", а потім вже повністю перемкнемося на "Динамо", - сказав Тайсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бразилії попрощалися із загиблими футболістами

8 грудня "Шахтар" зіграє на виїзді проти "Браги" у Лізі Європи (прямий ефір на каналі "Україна"). А 12 грудня "гірники" зустрінуться з "Динамо" у рамках 18-го туру чемпіонату України.

Літак з гравцями, тренерами і персоналом "Шапекоенсе" 29 листопада зазнав аварії під час рейсу до колумбійського Медельїна, де мав відбутися матч фіналу Південноамериканського кубка. Загинула 71 людина.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Шахтаря" присвятив гол загиблому другові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі