пʼятниця, 06 жовтня 2006 13:41

Леманн сподівається на новий контракт

Голкіпер збірної Німеччини та лондонського "Арсеналу" Єнс Леманн, 36 років, хоче продовжити контракт зі своїм теперішнім клубом, повідомляє "Скай Спортс".

Діюча угода між футболістом та клубом закінчується уже цим літом. Однак Леманн заявив, що хоче залишитися у команді ще як мінімум на рік.

- Грати за якусь іншу команду було б для мене кроком назад, - сказав Леманн. - Не знаю іншого клубу, крім "Арсеналу", в якому б хотів завершити кар"єру. Хочу провести тут ще рік, але не все залежить від мене. Розумію, що "Арсенал" надасть перевагу більш молодому воротарю, але сподіваюсь пограти у Лондоні ще хоча б сезон.

Але Леманн також не відкидає можливості повернутися у бундеслігу.

- Мене й сьогодні приваблює бундесліга. Але ні один чемпіонат світу не зрівняється з Прем"єр-лігою. Коли я з дружиною повернувся з Кубка світу, ми обоє прийшли до висновку, що непогано було б коли-небудь повернутися на батьківщину. Там залишилося багато моїх друзів і рідних. Однак зараз про це не думаю, - додав Леманн.

Зараз ви читаєте новину «Леманн сподівається на новий контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі