пʼятниця, 11 грудня 2009 08:36

Легендарний Фетисов відновить кар"єру хокеїста через 11 років

Легендарний Фетисов відновить кар"єру хокеїста через 11 років

Прославлений захисник, легендарний капітан збірної СРСР з хокею, президент ХК ЦСКА Москва В"ячеслав Фетисов внесений до заявки московського клубу як гравець під номером 2.

Дворазовий олімпійський чемпіон уклав з армійцями контракт до кінця нинішнього сезону і має право взяти участь вже в найближчому матчі армійців проти пітерського СКА.

Таким чином, володар всіх найвищих титулів світового хокею відновить кар"єру професійного хокеїста через 11 років.

Нагадаємо, що востаннє В"ячеслав Фетисов, якому у квітні виповниться 52 роки, виходив на лід у офіційному матчі в 1998 році, виступаючи у НХЛ за "Детройт Ред Вінгс".

Виконавчий директор ЦСКА Володимир Герасимов розповів про причини, що спонукали Фетисова повернутися на лід.

"Можу підтвердити, що В"ячеслав Олександрович Фетисов зіграє в матчі зі СКА, – повідомив Герасимов. – А те, скільки часу і з ким він має діяти в парі, буде вирішено в п"ятницю вранці на зборах. Звісно, у цьому ході є і PR-складова для залучення глядачів на трибуни, але головне в тому, що Фетисов хоче додати впевненості в своїх силах нашим молодим гравцям, на яких на початку сезону випало величезне навантаження".

За матеріалами ТСН, Sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «Легендарний Фетисов відновить кар"єру хокеїста через 11 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі