субота, 13 березня 2010 16:58

Легендарні тенісисти заробили один мільйон доларів для Гаїті (ФОТО)

Вісім легенд світового тенісу, що мають на всіх 94 титули переможців турнірів Великого шолома, провели благодійні матчі на підтримку постраждалих від землетрусу на Гаїті, зібравши 1 мільйон доларів.

Крім організатора Роджера Федерера у турнірі взяли участь Піт Сампрас, Рафаель Надаль, Андре Агассі, Мартіна Навратілова, Ліндсей Девенпорт, Штеффі Граф і Жюстін Енен.


Обидві зустрічі закінчилися з однаковим рахунком 8:6, спочатку Навратілова в парі з Енен обіграли Девенпорт і Граф, а потім Федерер і Сапрас виявилися сильнішими Агассі і Надаля.

Всі зібрані кошти були передані американському Червоному хресту.


Землетрус на Гаїті 2010 року - великий землетрус на острові Гаїті, що відбувся 12 січня о 16 годині 53 хвилини за місцевим часом (UTC-5).

Землетрус на Гаїті став результатом переміщень земної кори в зоні контакту Карибської і Північно-Американської плит літосфери. Останній раз землетрус такої руйнівної сили відбувся на Гаїті в 1751 році.

За офіційними даними на 10 лютого 2010 число загиблих склало 230 тис. людей, поранення отримали - 193 891 (станом на 23 січня 2010 року). За оцінками, кількість жертв може перевищити назване число.

За матеріалами Советский спорт, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Легендарні тенісисти заробили один мільйон доларів для Гаїті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі