пʼятниця, 30 квітня 2010 19:28

Квитки на динамівські сектори "Донбас-Арени" "пішли" за три дні

Квитки на динамівські сектори "Донбас-Арени" "пішли" за три дні

Квитки на суботній поєдинок "Динамо" - "Закарпаття" ще в продажу, в касах залишаються перепустки на матч будь-якій ціновій категорії. А на наступний календарний поєдинок, "Шахтар" - "Динамо", уболівальники киян, на жаль, можуть вже не потрапити.

"Квота "Динамо" на трибунах "Донбас-Арени" 5% від загальної кількості місць, що становить 2500 уболівальників. 200 з них розмістяться в одному з центральних секторів, решта - за воротами. Разом з квитками клуб реалізовував автобусні тури до Донецька, що оцінили вболівальники, для яких автоматично знімалося транспортне питання. За перші три дні продажів "пішли" всі квитки, а, взагалі, заявок від бажаючих відвідати гру надійшло близько десяти тисяч"- говорить віце-президент ФК "Динамо" Вадим Костюченко.

За словами Костюченка, "Динамо" звернулося до "Шахтаря" з проханням надати додаткові квитки, можливо, більш високої цінової категорії, але отримало відмову.

Але навіть у такій ситуації клуб не втрачає впевненості, що вболівальники, які поїдуть до Донецька зможуть створити улюбленій команді належну підтримку.

За матеріалами "Динамомания"

Зараз ви читаєте новину «Квитки на динамівські сектори "Донбас-Арени" "пішли" за три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі