вівторок, 26 липня 2011 14:08

Квитки на бій Віталія Кличка з Адамеком коштували 240 гривень

Квитки на бій Віталія Кличка з Адамеком коштували 240 гривень

До поєдинку між Віталієм Кличком і Томашем Адамеком, який пройде на збудованій до Євро-2012 арені Вроцлава, ще півтора місяці, а квитків на бій залишилося всього 5 тисяч.

Як розповів польським ЗМІ директор департаменту з громадських зв'язків муніципалітету Вроцлава (Stadion Miejski, на якому відбудеться зустріч українця і поляка, є муніципальним) Михайло Яницький, на поєдинок вже викуплені 35 тисяч квитків. Максимально бій зможуть подивитися 40 тисяч глядачів.

"Чесно кажучи, така активність любителів боксу застала нас зненацька, - відзначив Яницький. - Але це приємна несподіванка. Вже продані 85 відсотків усіх випущених квитків і ми розраховуємо, що решта 5 тисяч буде розкуплена найближчими днями.

Вже не залишилося найдешевших квитків по 80 злотих (близько 240 гривен), також великою популярністю користуються місця біля самого рингу, які коштують близько 3000 злотих (9000 гривен)".

Наразі на стадіоні активно ведуться технічні роботи. Добудовується паркінг, який до 10 вересня зможе прийняти 2000 машин. Також до кінця серпня планують закінчити роботи на автостраді Вроцлава, що веде до стадіону.



Зараз ви читаєте новину «Квитки на бій Віталія Кличка з Адамеком коштували 240 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі