вівторок, 26 липня 2011 12:13

Призер Олімпіади допомагає Адамеку готуватися до Віталія Кличка

Призер Олімпіади допомагає Адамеку готуватися до Віталія Кличка

Польський важковаговик Томаш Адамек, який 10 вересня проведе бій з чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) українцем Віталієм Кличком, взяв у спаринг-партнери американця Деонтея Уайлдера, який у 2008 році став бронзовим призером Олімпійських ігор в Пекіні у вазі до 91 кілограма . Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.

Крім Уайлдера, спаринг-партнером Адамека став американець Малік Скотт, який провів на професійному рингу 32 бої і у всіх здобув перемоги.

Уайлдер, за словами Адамека, є високим і сильним боксером і добре підходить для тренувань перед боєм з Кличком. Що стосується Скотта, то він, як зазначив Адамек, не виділяється фізичними даними, однак має дуже потужний удар.

Поєдинок Адамека з Кличком відбудеться у польському Вроцлаві. Місцем проведення бою стане футбольний стадіон, що вміщає 45 тисяч глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Призер Олімпіади допомагає Адамеку готуватися до Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі