неділя, 22 квітня 2012 16:22

Кубок Федерації. Світоліна програла Макхейл

Кубок Федерації. Світоліна програла Макхейл

Сьогодні, 22 квітня, у Харкові проходить другий ігровий день матчу плей-офф Світової групи Кубка Федерації між збірними України та США.

Нагадаємо, в першому поєдинку дня грали лідери команд - Леся Цуренко і Серена Вільямс. Леся програла у двох партіях з рахунком 3:6, 2:6.

Наступними на корт вийшли 17-річна українка Еліна Світоліна, яка займає у світовому рейтингу 171-е місце і 36-а ракетка світу 19-річна американка Крістіна Макхейл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серена Вільямс відправила Україну у Другу Світову групу

За 1 годину 40 хвилин Світоліна поступилася з рахунком 5:7, 3:6. Українка взяла дві подачі суперниці і упустила 5 своїх. Обидві суперниці виконали по разу подачі навиліт, при цьому у Еліни 6 подвійних помилок, у Макхейл - три.

Таким чином, перед заключним парним поєдинком американки попереду з рахунком 4:0, повідомляє "Спортонлайн".

"У порівнянні з вчорашньою зустріччю проти Серени, сьогодні мені було набагато легше. Була рівна боротьба, і в мене були шанси на перемогу. Я вважаю, що Крістіна виграла сьогодні тільки на досвіді і класі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна програла Серені Вільямс в матчі Кубка Федерації

Для мене дебют у дорослій збірній дуже важливий з точки зору набуття нового досвіду, ігри проти тенісисток, які стоять в рейтингу вище за мене.

У моїх найближчих планах - виступ на великих турнірах ITF у Франції, а також кваліфікація на Ролан Гаррос" - підсумувала 17-річна українська тенісистка.

 

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерації. Світоліна програла Макхейл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі