вівторок, 08 лютого 2022 17:55

Красень-гол Кулача допоміг "Динамо" перемогти одноклубників із Тбілісі

Красень-гол Кулача допоміг "Динамо" перемогти одноклубників із Тбілісі
Владислав Кулач виступає за "Динамо" із літа 2021 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

На тренувальному зборі у Туреччині київське "Динамо" перемогло своїх одноклубників із Тбілісі - 1:0.

Гра пройшла за переваги чинного чемпіона України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Шахтар" допоміг "Динамо" знайти головного зимового новачка

Єдиний гол у матчі забив Владислав Кулач. В середині першого тайму нападник з лінії штрафної не залишив жодних шансів воротарю грузинів.

Наставник "Динамо" Мірча Луческу використав різні склади у кожному із таймів. Нападники Артем Бесєдін, Владислав Кулач та Владислав Ванат відіграли по 30 хв.

Гру зіпсував дощ. Кияни втратили свою перевагу в класі та роботі із м'ячем. На перше місце вийшла фізична готовість футболістів.

Для київського клубу це був вже п'ятий спаринг на тренувальному зборі в Туреччині. Раніше динамівці розгромили чемпіона Болгарії "Лудогорець", здобули вольову перемогу в матчі проти ФК "Чукарички", що представляє чемпіонат Сербії, зіграли внічию з болгарським "Левські" і мінімально обіграли чорногорський "Рудар".

У турнірній таблиці чемпіонату України кияни відстають на два очки від "Шахтаря". Другу частину сезону команда Луческу розпочне матчем проти "Інгульця".

Зараз ви читаєте новину «Красень-гол Кулача допоміг "Динамо" перемогти одноклубників із Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі