середа, 09 березня 2011 16:28

"Краще б освітлення на стадіоні повністю пропало" - італійські ЗМІ про поразку "Роми"

"Краще б освітлення на стадіоні повністю пропало" - італійські ЗМІ про поразку "Роми"

Італійська преса не забарилася з реакцією на розгромну поразку "Роми" від донецького "Шахтаря" (0:3) у матчі-відповіді 1/8 Ліги Чемпіонів. Пропонуємо витяги з публікацій.

La Gazzetta dello Sport

"Джалло-Россі" знову програли українській команді. Команда Монтелли була занадто нервовою і в кінцевому результаті програла з розгромним рахунком. Футболісти "Шахтаря" забили римлянам, як і в першій зустрічі, але цього разу залишили свої ворота на замку. "Ромі" потрібно було диво чи, принаймні, кілька сприятливих подій, щоб перемогти "Шахтар" на "Донбас Арені". У результаті українська команда, яка не програє у рідних стінах більше 50 матчів, забила занадто легко перший гол, а протягом матчу добилася бажаного результату. "Шахтар" у повному обсязі: це команда негучних імен, але дуже доброї якості".

Corriere dello Sport

"Шахтар" виграв 3:0 і летить до чвертьфіналу. Саме летить, на великих швидкостях", - пише видання."Вигнаний" Мексес, незабитий пенальті Боррьєлло, лікті Де Россі в бік Срна, а також голи Хюбшмана, Вілліана і Едуардо. Римська команда дуже сильно нервувала, на полі футболісти" Роми "показали себе тільки з негативного боку - вилучення, хамська поведінка Де Россі. "Шахтар" легко показав, що сильніше "Роми". Команда відзначає перший у своїй історії вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів".

La Repubblica

"Impresa fallita. Рим похований у Донецьку. Луческу повністю переграв Монтеллу. Видання відзначає, що тренер "Роми" помилився, залишивши Тотті на лавці запасних. Коуч української команди навпаки зробив все правильно, випустивши бразильський напад, якому постійно допомагав Даріо Срна".

La Stampa

"Можливо, було б краще, якби освітлення на стадіоні в Донецьку повністю пропало і все перетворилося на повне затемнення, а не тільки на дві хвилини." Шахтарю "всього вистачило і в тому числі світла, щоб показати всій Європі нинішній стан "Роми".

Tuttosport

"Це було повне фіаско, кошмар, який важко забути", - пише видання. "Джалло-россі", які грали тільки перші п'ятнадцять хвилин гри, після "подарунка" від Хюбшмана повністю попливли. "Рим був занурений у темряву". Нереалізований пенальті від Боррьєлло, нерви всіх виконавців римлян і повне безсилля Монтелли. У підсумку футболісти "Роми" замість того, щоб грати у футбол, почали вести себе по-хамські - вилучення Мексеса і поведінка Де Россі тому підтвердження. Дивно, що Ховард Вебб не помітив, коли Даніель вдарив Срну ліктем в обличчя. Замість того, щоб покарати грубіяна, рефері виписав жовту картку капітану "Шахтаря".

До речі, головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола не хотів би отримати в суперники "Шахтар" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Про це він заявив після ефектної перемоги "Барселони" над лондонським "Арсеналом" у повторному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Мені все одно, хто буде суперником "Барси" у чвертьфіналі, однак я не хотів би зустрічі з "Шахтарем", тому що я добре знаю українську команду і вона мені не подобається", - зазначив Гвардіола.

Жеребкування чвертьфінальних пар Ліги чемпіонів відбудеться 18 березня в швейцарському Ньоні.

Зараз ви читаєте новину «"Краще б освітлення на стадіоні повністю пропало" - італійські ЗМІ про поразку "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі