середа, 09 березня 2011 09:39

"Наша мета - півфінал Ліги Чемпіонів" - Ахметов

"Наша мета - півфінал Ліги Чемпіонів" - Ахметов

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов із задоволенням поспілкувався з журналістами після поєдинку з "Ромою" в ЛЧ.

"Перш за все, я хочу привітати всіх шанувальників нашої команди з перемогою та виходом до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Думаю, мої футболісти сьогодні привітали всіх жінок. У нашої команди дуже багато прихильниць, і на честь жіночого свята сьогодні гравці здобули перемогу", - сказав Ахметов.

"До гри я казав, що шанси - 50 на 50 в нашу користь. При рахунку 1:0, щоб вилетіти, нам треба було пропустити три м'ячі. Тобто не можна сказати, що пенальті був переломним моментом. Але в той же час це було б дуже неприємно".

"Знаєте, коли сьогодні призначили пенальті, я навіть не зрозумів, за що. І мені здалося, що судять погано. Але за великим рахунком, я впевнений, що в Європі судять те, що бачать. Судді не роботи, вони теж можуть робити помилки як в один, так і в інший бік. Але в підсумку якість суддівства на найвищому рівні. Я не пам'ятаю, щоб нас у Європі колись "вбивали". Можливо, ми прикро програвали, але я не бачив, що було упереджене суддівство".

"Тепер ми будемо ставити перед собою мету вийти до півфіналу Ліги чемпіонів. Я розумію, що це зробити дуже непросто. У чвертьфіналі будуть брати участь найбільш імениті клуби. Розумію, що вони будуть фаворитами. Але у них великі традиції, а у нас великі амбіції".

Нагадаємо, що у вівторок, 8 березня, донецький "Шахтар" вдома обіграв італійську "Рому" - 3:0.

Зараз ви читаєте новину «"Наша мета - півфінал Ліги Чемпіонів" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі