понеділок, 11 листопада 2013 13:52

Красуня-дружина відволікає Яковенка від футболу
7

Фото: ФОТО: gazzetta.it

Італійська "Фіорентина", за яку виступає українець Олександр Яковенко, перемогла "Сампдорію" з рахунком 2:1 у матчі 12 - го туру Серії А. Наш футболіст на поле не виходив. Раніше нападник розповів, чому не може завоювати місця в основному складі "фіалок".

"Місце в основному складі? Ви бачили моїх конкурентів? Але я готовий боротися за шанс вийти на поле. Зараз адаптуюся до гри в нападі.

Що стосується збірної, то навіть якщо ти у великому клубі, але не граєш, то як ти можеш бути корисний збірній без практики?

Я дуже хотів зіграти на домашньому чемпіонаті Європи. Я навіть для цього пішов в оренду, щоб на мене звернули увагу, але вони не помітили", - сказав Яковенко в ефірі програми "Великий футбол" на телеканалі "Футбол".

Італійські журналісти вважають, що гравця від футболу відволікає його красуня-дружина.

"Олександр Яковенко не дає бажаних результатів у "Фіорентині" . За чутками вся справа в привабливій дружині гравця. Дивлячись на фотографії пари в Instagram можна легко повірити, що так воно і є", - пише Gazzetta.it.

Нагадаємо, в серпня 2013 Олександр Яковенко став гравцем "Фіорентини". Футболіст підписав трирічний контракт, за умовами якого буде захищати кольори "фіалок" до літа 2016 року. Сума зарплати українця не розголошується.

Зараз ви читаєте новину «Красуня-дружина відволікає Яковенка від футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі