середа, 06 березня 2019 12:10

"Крах "Реала" був передбачуваний". Експерт розповів про причини фіаско Королівського клубу

"Крах  "Реала" був передбачуваний". Експерт розповів про причини фіаско Королівського клубу
Олег Федорчук передбачав крах "Реала" ще у минулому сезоні.

"Реал" ганебно поступився у матчі -відповіді 1/8 Ліги чемпіонів Аяксу 4:1 на Сантьяго Бернабеу. Переможець турніру трьох останніх сезонів складає із себе повноваження.

""Великі проблеми "Реала" в цьому сезоні були прогнозовані -каже футбольний тренер Олег Федорчук.- Команда потребує перезавантаження. Зміни повинні торкнутися не тільки тренерського містка, але і гравців. Мадриду потрібен тренер, який не буде жаліти власну кар'єру, змінювати команду. Тільки от проблема в тому, що у великих клубах чекають результату відразу".

Серед кандидатів на посаду головного тренера "Реалу" називаються різні кандидатури. Найбільше шансів в новому сезоні працювати на Сантьяго Бернабео" мають італійці Конте чи Аллегрі.

"Я думаю, що в цій ситуації оптимальним варіантом був би тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес. Він показав дуже хорошу роботу зі збірної Бельгії, прищепив її атакувальний стиль гри. Мартінес - іспанець, прекрасно знає мову та не потребує адаптації- продовжує Федорчук".

Роберто Мартінес - оптимальний варіант для "Реала"

Влітку " Реал" залишив Кріштіано Роналдо, який перебрався до "Ювентуса". Флорентіно Перес так і не зміг знайти заміну португальцю зробивши ставку на внутрішні резерви та молодих гравців

"Потрібно змінювати серйозно склад. Ставка на молодих тут може не спрацювати. Їх рівень не відповідає завданням королівського клубу. Проблема невдач "Реала" цього сезону — не тільки у відсутності Роналду. Він би кардинально не змінив ситуацію. Можливо, воно і до кращого, що цього сезону королівський клуб зазнав такого краху. Стало зрозуміло всім, що без змін не обійтися- підсумовує Олег Федорчук".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сантьяго Соларі після ганебної поразки від " Аяксу" не планує покидати "Реал"

"Реал" відставє в чемпіонаті Іспанії від "Барселони" на 12 очок, а в Лізі чемпіонів вилетів на стадії 1/18 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «"Крах "Реала" був передбачуваний". Експерт розповів про причини фіаско Королівського клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі