середа, 06 березня 2019 10:45

Сантьяго Соларі після ганебної поразки від " Аяксу" не планує покидати "Реал"

Сантьяго Соларі після ганебної поразки від " Аяксу" не планує покидати "Реал"
Сантьяго Соларі очолив "Реал" наприкінці осень минулого року. Фото:Sportbox

Головний тренер "Реала" Сантьяго Соларі прокоментував поразку від "Аякса" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Це дуже болісний тиждень. Ми вибачаємося перед уболівальниками, які нас підтримували в складні часи. Ми зробили все, що могли, не відвертайтеся від нас.

Я дочекався всіх хлопців до останнього. Вони триразові переможці Ліги чемпіонів, і сьогодні ми вилетіли. Це сумний момент, який лише додає цінності тому, що вони зробили, і який показує, як важко виграти Лігу чемпіонів.

Звичайно, нам не вистачало Рамоса. Не хочу звинувачувати нікого з гравців, але він наш капітан. Так, це важкий сезон, але ми тут для того, щоб демонструвати характер і грати серцем у важкі моменти.

Чи міг я прийняти інші рішення щодо складу? Неможливо відповісти на це питання. Тренер приймає рішення до гри. Загалом, я розумію, що цей рік видався важким, багато молоді в дорослій команді. Вони відмінні гравці, ми знаємо.

Що нам потрібно зараз – це заспокоїтися і протистояти обставинам, показуючи свій характер. Тому що "Реал" – великий клуб. Він завжди повертається і повертається тільки сильнішим.

Відставка? Я прийшов на прес-конференцію не для того, щоб здатися", – цитує Соларі Marca.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Аякс" розтрощив "Реал", а "Тоттенхем" переміг "Боруссію" - відео

"Реал вперше в історії вилетів з Ліги чемпіонів, вигравши перший матч на виїзді.

Зараз ви читаєте новину «Сантьяго Соларі після ганебної поразки від " Аяксу" не планує покидати "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі