середа, 15 грудня 2021 10:08

"Ковток свіжого повітря" - Шевченко прокоментував першу перемогу на чолі "Дженоа"

"Ковток свіжого повітря" - Шевченко прокоментував першу перемогу на чолі "Дженоа"
Андрій Шевченко підписав контракт із "Дженоа" на два з половиною роки. Фото: ФК "Дженоа"

Головний тренер "Дженоа" Андрій Шевченко прокоментував першу перемогу на чолі генуезької команди в матчі проти "Салернітани" - 1:0 у Кубку Італії.

Український тренер вважає, що перемога має надати сил "Дженоа" в наступних матчах, пише "Трибуна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленка не буде. Шевченко визначитися з головною трансферною ціллю для "Дженоа"

"Можливо, це трохи перебільшено, але це, безумовно, ковток свіжого повітря, який нам потрібен, щоб повернути впевненість. Це була заслужена перемога, якщо не брати до уваги невдалий відрізок у середині матчу. Хлопці добре відіграли.

Я знав, що натраплю на певні труднощі, але поступово ми намагаємося працювати, щоб упоратися з ними. У нас буде два складні матчі (проти "Лаціо" та "Аталанти". - Gazeta.ua). Потрібно видобувати очки до відкриття трансферного вікна. Якийсь час ми шукали підсилення. Але поки що задоволені рахунком 1:0 проти "Салернітани", - сказав Шевченко.

"Дженоа" в рамках Серії А посідає 18 місце турнірної таблиці й веде боротьбу за виживання. 17 грудня команда Андрія Шевченка на виїзді зіграє з "Лаціо", старт гри о 19:30. Звіт про гру читайте на нашому сайті.

У попередніх п'яти матах чемпіонату Італії "грифони" змогли здобути тільки одне очко в матчі проти "Удінезе". "Дженоа" програв "Ромі", "Ювентусу", "Мілану" й "Сампдорії".

Андрій Шевченко очолив "Дженоа" 8 листопада. Попереднім місцем роботи тренера була збірна України.

Зараз ви читаєте новину «"Ковток свіжого повітря" - Шевченко прокоментував першу перемогу на чолі "Дженоа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі