понеділок, 15 листопада 2010 13:30

Костов може продовжити кар'єру в Україні

Костов може продовжити кар'єру в Україні

Болгарський фахівець Ніколай Костов, який пішов з посади наставника донецького "Металурга", прокоментував свою відставку і поділився планами на найближче майбутнє.

"Все залежить від результатів команди. А якими вони були останнім часом, ви знаєте. Ми завжди пишалися нашим колективом, але в ньому вже не було тієї єдності. Мені боляче, адже я полюбив цю команду, - сказав Костова. - У мене є пропозиції, в тому числі з Україною. Але я не в змозі зараз працювати. Потрібно відпочити. А без роботи я не залишуся".

"Який самий приємний для мене матч у "Металурзі"? Той, який я програв, - фінал Кубка з "Таврією" - 2:3 в Харкові, - додав болгарин. - Атмосфера на СК "Металіст" була прекрасною. Перед такою публікою ми ніколи не грали. Програли. Але програли гідно".

Також Ніколай Костов зізнався, що вже отримав ряд пропозицій про працевлаштування, деякі з яких йдуть і від українських клубів. Нагадаємо, згоду на відставку з поста головного тренера донецького "Металурга" Ніколай Костов отримав у п'ятницю, 12 листопада.

За матеріалами Корреспондент, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Костов може продовжити кар'єру в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі