субота, 13 листопада 2010 10:57

"Оболонь" вдома не зуміла обіграти донецький "Металург"

"Оболонь" вдома не зуміла обіграти донецький "Металург"

У п'ятницю, 12 листопада матчем столичної "Оболоні" проти донецького "Металурга" розпочався 17 тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги.

Коли Адель на 5-й хвилині привіз пенальті у ворота "Металурга" подумалося, що це продовження другого тайму з "Іллічівцем". Тоді той же Аделе в парі з Непогодовим оформили два 11-метрових у свої ворота.

Але гол Кучеренка так розлютив гостей, що вони 30 хвилин не випускали "Оболонь" з її половини поля. "Пивовари" виглядали розгубленими, програвали боротьбу в центрі поля і відскоки.

Не дивно, що у Рибки було багато роботи, далеко не з усіма аспектами якої він справлявся. Спочатку була штанга після удару Димитрова, а на 44 хвилині м'яч по дузі перелетів воротаря, опустившись на дальній штанзі.Там височенний Мгуні легко виграв повітря і переправив м'яч у порожні ворота.

Другий тайм пройшов у рівній боротьбі, моменти гостріше були у "Оболоні", яка двічі провела небезпечні контратаки. М'ячем як і раніше володів "Металург", але на два іскрометних тайми гостей вже не вистачило.

На цю гру МД вивів П'ятенко, Костов не прилетів до Києва. Офіційна причина - проблеми зі здоров'ям, проте в кулуарах дні болгарина в Донецьку називали ліченими.

2010-11. Чемпіонат України. 2-й коло. 17-й тур.

"Оболонь" - "Металург Д" 1:1 (1:1)

Голи: Кучеренко, 6 (пенальті) (1:0); Мгуні, 44 (1:1)

"Оболонь": Рибка; Кутас; Лозинський; Котенко І.; Пластун; Худзік; Сибіряков; Панас (Мазуренко, 69; Сапай, 47); Лупашко; Кучеренко (Бондаренко А., 47); Мандзюк А.

"Металург Д": Воробйов Д.; Аделе; Прийма; Шина; Маріо Сержіо; Воловик; Лазіч; Димитров (Тейшейра, 47; Морозюк, 83); Соарес (Танаса, 89); Годін; Мгуні

Попередження: Котенко І., 29; Мандзюк А., 90 - Маріо Сержіо, 26; Мгуні, 36; Прийма, 77

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" вдома не зуміла обіграти донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі