пʼятниця, 06 лютого 2015 10:20

Команда Мілевського залишилася без тренера

Команда Мілевського залишилася без тренера
Мілевський шкодує про відставку Тудора dynamo.kiev.ua

Сплітський "Хайдук", у складі якого виступає український форвард Артем Мілевський, залишився без головного тренера команди Ігоря Тудора.

"Тудор дійсно подав у відставку з посади головного тренера "Хайдука", - говорить менеджер гравця Олександр Панков. - Артем шкодує, що так вийшло. Все-таки у них з тренером склалися хороші, професійні стосунки. У "Хайдуку" такі ситуації бувають, вони пов'язані з невиконанням деяких умов контракту.

Клуб у зимове трансферне вікно не зумів продати Сушича. Здійснив трансфер центрального захисника в "Рієку", але це, звичайно, не рятує фінансову ситуацію у "Хайдуку". На місце проданого гравця нікого не взяли, і Тудор з урахуванням всіх моментів прийняв рішення розірвати контракт.

Тудор - професіонал, було приємно і мені як менеджеру Мілевського, і самому Артему з ним працювати. На кілька турів головним тренером призначать його помічника. Уже післязавтра у "Хайдука" перший матч з "Рієкою". Мілевський не зіграє через мікропошкодження. Але вже скоро Артем буде в строю і зможе вийти на поле.

Концептуально продовження кар'єри Артема в "Хайдуку" після відставки Тудора не змінюється. Він залишається гравцем цієї команди, продовжить виконувати контракт. У ньому бачать прогрес команди, допомогу, тому він гравець "Хайдука". Але найближчим часом я выдправлюсь у Спліт. Хочу обговорити з керівництвом пропозиції, які надійшли в клуб, щоб влітку розглянути питання про перехід Артема в іншу команду. Завдяки цьому "Хайдук" міг би поліпшити своє фінансове становище. Тим не менше, зараз у Мілевського діючий контракт і найближчим часом він залишається гравцем "Хайдука", - повідомив Олександр Панков.

Зараз ви читаєте новину «Команда Мілевського залишилася без тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі