вівторок, 03 травня 2011 14:14

Колліна працюватиме на матчі "Барселони" і "Реала"

Колліна працюватиме на матчі "Барселони" і "Реала"

Колишній італійський футбольний арбітр П'єрлуїджі Колліна, який у даний час входить в суддівський комітет УЄФА, отримав призначення на півфінальний матч Ліги чемпіонів між "Барселоною" і "Реалом".

Колліна буде спостерігати за діями головного арбітра Франка Де Блекере, повідомляє Associated Press.

Матч-відповідь "Барселона" - "Реал" відбудеться 3 травня в Барселоні, почнеться о 21:45 за київським часом і буде показаний у прямому ефірі на каналі ТРК Україна. Минулого тижня в першому матчі "Барселона" здобула виїзну перемогу з рахунком 2:0.

Після першого матчу "Реал" подав офіційну скаргу в УЄФА на суддівство німецького арбітра Вольфганга Штарка. Мадридці вважають, що Штарк незаслужено вилучив гравця "Реала" Пепе. Крім того, мадридці зажадали дискваліфікувати шість гравців "Барселони" за неспортивну поведінку.

51-річний Колліна завершив кар'єру арбітра в 2005 році. У 2002 році він судив півфінальний матч Ліги чемпіонів "Реал" - "Барселона". Гра завершилася внічию 1:1, і у фінал вийшов "Реал", який виграв першу зустріч (2:0).

Зараз ви читаєте новину «Колліна працюватиме на матчі "Барселони" і "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі