Ексклюзиви
вівторок, 03 травня 2011 09:00

"Реал" хоче дискваліфікувати половину "Барселони"

"Реал" хоче дискваліфікувати половину "Барселони"

Мадридський "Реал" подав заяву до УЄФА з проханням накласти дисциплінарні санкції на шістьох футболістів "Барселони". Даніеля Алвеса, Серхіо Бускетса і Педро "Реал" попросив дискваліфікувати на два матчі, а Хав'єра Маскерано, Сейду Кейта та Віктора Вальдеса - на одну гру. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

На думку представників "Реала", перераховані футболісти повинні бути покарані за неспортивну поведінку в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів з мадридським клубом. Ця гра відбулася 27 квітня і закінчилася перемогою "Барселони" з рахунком 2:0. Також "Реал" зажадав покарати головного тренера "Барселони" Хосепа Гвардіолу. Мадридський клуб припустив, що поведінка гравців "Барселони" було частиною тактики, розробленої наставником команди.

В ході гри між футболістами обох команд виникали сутички. У перерві за неспортивну поведінку був вилучений запасний воротар "Барселони" Хосе Пінто. У другому таймі червону картку отримав захисник "Реала" Пепе, а потім арбітр вилучив головного тренера мадридців Жозе Моурінью, який висловив незгоду з вилученням Пепе.

Дисциплінарний комітет УЄФА розгляне заяву "Реала" 2 травня. Очікується, що про санкції (якщо вони будуть винесені) оголосять до початку матчу, який відбудеться 3 травня в Барселоні.

Тим часом, Жозе Моурінью відмовився від участі у прес-конференції перед повторним півфінальним матчем Ліги чемпіонів з "Барселоною". Замість Моурінью з представниками ЗМІ спілкувався його помічник Айтор Каранка і футболіст "Реала" Карім Бензема. Про це повідомляє офіційний сайт "Реала".

У фіналі Ліги чемпіонів "Барселона" або "Реал" зіграють з переможцем пари "Манчестер Юнайтед" - "Шальке". Першу півфінальну зустріч "Манчестер" виграв з рахунком 2:0. Матч-відповідь відбудеться 4 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" хоче дискваліфікувати половину "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути