вівторок, 07 квітня 2020 09:55

Колишній гравець "Динамо" відмовився грати за збірну Росії

Колишній гравець "Динамо" відмовився грати за збірну Росії
Зараз Сергій Коновалов працює другим тренером у житомирському "Поліссі". Фото: соцмережі

Колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України Сергій Коновалов відмовився змінювати громадянство заради виступів за збірну Росії.

"Було це в грудні 1992 року. Спочатку в Дніпро прилітав Геннадій Костильов, з яким добре були знайомі з молодіжної збірної, із пропозицією мені і Євгену Похлєбаєву (колишній гравець "Дніпра". - Gazeta.ua) перейти в ЦСКА.

Буквально через кілька днів після нашої зустрічі був дзвінок від Павла Садиріна. Він тільки передав кермо влади Костильову в ЦСКА і тут же став головним тренером збірної Росії. Почав з ходу: "Давай, поки ти не заграний за свою збірну, бери громадянство, у тебе хороші перспективи грати в ЦСКА і національній команді. Подивися, твої друзі українці, Юран, Онопко вже грають за збірну". Я відповів, що подумаю. Ось і досі думаю (сміється). Також, крім ЦСКА, були пропозиції від московських "Торпедо" і "Динамо", - цитує Коновалова Ua-football.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російський чемпіонат сильніший за український" - форвард збірної України

Сергій Коновалов виступав за "Дніпро", "Динамо" та низку інших клубів,. У складі киян Сергій 5 разів ставав чемпіоном України. За національну команду зіграв 22 матчі та забив 3 голи.

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Динамо" відмовився грати за збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі