четвер, 05 жовтня 2023 15:52

Колишній чемпіон світу назвав свого фаворита у поєдинку Усик - Ф'юрі

Колишній чемпіон світу назвав свого фаворита у поєдинку Усик - Ф'юрі
Володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) проведе поєдинок із чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (33−0−1, 24 KO). Фото: колаж Khalif TV

Колишній чемпіон світу Карл Фроч поділився прогнозом на бій між чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

46-річний британець заявив, що його співвітчизник зможе перемогти українського боксера, проте лише за умови належної підготовки до поєдинку. Слова Фроча наводить Boxing 24/7.

"Поставити на Усика неважко. Цей хлопець має навички, після переходу до надважкої ваги він зустрічався з гігантами. Усик набрав вагу і трохи постарів, але те ж стосується і Ф'юрі", - зазначив Фроч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі розповів, як переміг Володимира Кличка

Британець висловив думку, що якщо обидва бійці покажуть свій найкращий виступ, то це "підкидання монетки".

"Але якщо реально дивитися на речі, добре підготовлений Ф'юрі забере бій. Це буде нелегко, але, швидше за все, він використовуватиме розмах рук, щоб тримати Усика на дистанції", - підкреслив Фроч.

Володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) проведе поєдинок із чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (33−0−1, 24 KO).

Поки невідомо, коли відбудеться бій. За інформацією ESPN він має пройти у грудні 2023-го чи у січні 2024 року.

Об'єднаний чемпіонський бій відбудеться у Саудівській Аравії в Ріяді. На кону будуть усі чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також WBC британця.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чемпіон світу назвав свого фаворита у поєдинку Усик - Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі