середа, 31 січня 2024 18:20

Колишній чемпіон світу дав прогноз бою Ломаченко - Камбосос

Колишній чемпіон світу дав прогноз бою Ломаченко - Камбосос
Василь Ломаченко вийде на ринг 12 травня. Фото: Facebook.com/VasylLomachenko

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Пол Маліньяджі поділився очікуваннями від майбутнього бою за титул IBF між Василем Ломаченком та австралійцем Джорджем Камбососом.

Американець заявив, що віддає перевагу українцю, а ось щодо Камбососа висловив сумнів. Про це повідомили ICTV.

"Я думаю, що він (Камбосос. - Gazeta.ua), ймовірно, ледве виграє раунд або не виграє жодного у цьому бою. Я вважаю, що він повинен піти на пенсію після цього бою", - заявив Маліньяджі.

Він додав, що Камбосос "забезпечив себе фінансово, тож проблем бути не повинно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували незвичний офіційний постер до бою Усика і Ф'юрі

Поєдинок між Ломаченком і Камбососом відбудеться 12 травня. Бій за звання чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) відбудеться в Австралії.

Торік у травні в Лас-Вегасі відбувся бій між Ломаченком і Девіном Гейні за чемпіонські титули за версіями WBC, WBO, WBA та IBF у легкій вазі. Бій тривав 12 раундів. Переможця визначили рішенням суддів, переміг Гейні.

Бій проти Камбососа буде для Ломаченка першим із травня. Камбосос востаннє виходив на ринг влітку, коли переміг Максі Г'юза.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чемпіон світу дав прогноз бою Ломаченко - Камбосос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі