вівторок, 19 січня 2010 12:46

Колишні власники "Бірмінгема" придбали "Вест Хем"

Колишні власники "Бірмінгема" придбали "Вест Хем"

Колишні власники клубу англійської прем"єр-ліги "Бірмінгем" Девід Салліван і Девід Голд придбали 50-процентну частку в капіталі клубу "Вест Хем", повідомляє АП.

Тоні Фернандес, виконавчий директор компанії AirAsia і голова команди "Формули-1" "Лотус", який також претендував на покупку клубу, підтвердив, що вибув з боротьби. На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter малайзійський бізнесмен зазначив: "Угода із "Вест Хемом" зірвалася. Сподіваюся, нові господарі добре будуть вести справи в клубі".

Салліван і Голд будуть мати вирішальне слово в керівництві командою, не дивлячись на те, що інші 50% клубу належать компанії CB Holdings, яку контролює ісландський банк Straumur.

Два бізнесмена почали підготовку до придбання "Вест Хема" ще в листопаді минулого року після того, як продали основну частку в капіталі "Бірмінгема".

Салліван і Голд пообіцяли надати більш широкі фінансові можливості тренеру команди Джанфранко Дзолі, щоб зміцнити команду, яка бореться за виживання, однак Салліван попередив, що постарається змінити ситуацію "невідповідності божевільних зарплат рівню складу команди".

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Колишні власники "Бірмінгема" придбали "Вест Хем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі