понеділок, 18 січня 2010 18:27

"МЮ" заборонив гравцям користуватися соціальними мережами

"МЮ" заборонив гравцям користуватися соціальними мережами
Керівництво англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" заборонило своїм гравцям спілкуватися в соціальних мережах. Облікові записи футболістів на Twitter, Facebook та інших сервісах були закриті чи видалені. Про це пише британське видання EPL Talk. 

15 січня 2010 на офіційному сайті клубу з"явилося повідомлення про те, що ні в кого з гравців "МЮ" немає акаунтів в соціальних мережах, і до всіх інтернет-сторінок, нібито що заповнюється футболістами команди, вболівальникам слід ставитися "зі скептицизмом". Всі новини, що стосуються клубу або гравців, в повідомленні пропонується дізнаватися на сайті команди. 

Як відзначає EPL Talk, у заяві на сайті "МЮ" не говорять, що раніше ряд гравців мав акаунти на Facebook і Twitter. За даними видання, мікроблог на сервісі Twitter раніше вели Вейн Руні, Райан Гіггз і Даррен Флетчер. Обліковий запис на Facebook був у Веса Брауна. Зараз ці акаунти видалені. У Гіггза і Ріо Фердинанда видалені повідомлення, залишені на "стіні" на їхніх сторінках на Facebook. 

Раніше в англійському футболі виникали скандали, пов"язані з використанням гравцями соціальних сервісів в інтернеті. Форвард Даррен Бент, який виступав за лондонський "Тоттенхем", влітку 2009 року в записах на своїй сторінці в Twitter обматюкав керівництво "Тоттенхема" і зажадав свого продажу в "Сандерленд". 

В даний час Бент грає за "Сандерленд" і продовжує вести мікроблог. Як відзначає EPL Talk, Бент, який має в Twitter 29 тисяч читачів, став культовою фігурою серед користувачів сервісу.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" заборонив гравцям користуватися соціальними мережами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі