неділя, 21 лютого 2021 22:49

Коли бачу перед собою росіянина, одразу відчуваю запах крові – шведський біатлоніст

Коли бачу перед собою росіянина, одразу відчуваю запах крові – шведський біатлоніст
Самуельсон фінішував із прапором Швеції. Фото Reuters

Шведський біатлоніст Себастіан Самуельсон поділився емоціями після участі в естафеті на чемпіонаті світу з біатлону в Поклюці (Словенія), а також розповів про суперництво з росіянином Едуардом Латиповим на четвертому етапі гонки. Самуельсон почав етап шостим, але зміг блискуче провести вогневі рубежі, а на останньому колі обійшов Латипова. В результаті у шведів друге місце. Перемогли норвежці. Росіяни стали третіми.

"Цей виступ наочно показав, яка ми сильна команда. Вважаю чоловічу естафету неймовірно крутою гонкою, тому що саме на неї ми орієнтуємося в ході літньої та осінньої підготовки. Ми тренуємося і підтримуємо один одного, тому що знаємо, що нам належить бігати разом.

Чи приємно було обігнати Латипова? Взагалі, задоволений срібною медаллю, але, коли бачу перед собою росіянина, відразу починаю відчувати запах крові", - наводить слова Самуельсона Sydsvenskan.

Себастіан Самуельсон відомий як один із найпринциповіших борців із допінгом у біатлоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебютант виграв четверту гонку чемпіонату світу

У суботу Себастіан Самуельсон виграв срібну медаль в чоловічій естафеті, обійшовши після стрільби стоячи росіянина Едуарда Латипова. Чемпіонат світу закінчився сьогодні. Українці здобули одну нагороду.

Зараз ви читаєте новину «Коли бачу перед собою росіянина, одразу відчуваю запах крові – шведський біатлоніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі