субота, 20 лютого 2021 17:33

Україна втратила медаль на останньому етапі чоловічої естафети

Україна втратила медаль на останньому етапі чоловічої естафети
Йоганнес Бйо провів бездоганний етап. Фото Reuters

П'яте місце посіла чоловіча біатлонна команда в естафеті чемпіонату світу з біатлону, що триває в словенській Поклюці. Золоті медалі виграла збірна Норвегії, срібні – шведи, бронзу – росіяни.

Стартером нашої команди був Богдан Цимбал. Він відмінно стріляв, але погано біг – лише 10 місце і 45 секунд відставання від Норвегії.

Дмитро Підручний, який був другим, видав свій найкращий виступ – бездоганна стрільба й найкращий час бігу на дистанції. У підсумку Дмитро передав естафету третім із 14 секундами відставання.

Покращий результат нашої команди Артем Прима, який біг третім. З одним додатковим патроном українець був на фініші другим.

Фінішером уперше був Антон Дудченко. Він використав три додаткових патрони й цього вистачило, аби його обійшли відразу три команди – Швеція, Росія і Франція. За таких обставин змагатися за медаль шансів не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Норвезька біатлоністка повторила рекорд Мартана Фуркада

Сьогодні жіноча збірна України виборола третє місце в естафетній гонці.

Зараз ви читаєте новину «Україна втратила медаль на останньому етапі чоловічої естафети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі