четвер, 29 липня 2010 11:57

Кличко замінив "Русского витязя" Повєткіна на Сема Пітера

Кличко замінив "Русского витязя" Повєткіна на Сема Пітера

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією IBF і WBO Володимир Кличко і колишній володар титулу в цій ваговій категорії Семюел Пітер погодили умови проведення матчу-реваншу, який відбудеться 11 вересня в Німеччині. Про це повідомив телеканал ESPN.

Промоутер нігерійця Боб Арум повідомив, що його клієнт сьогодні повинен підписати контракт на бій

"З Семом все узгоджено. У четвер вони приїдуть до нашого офісу у Лас-Вегасі для підписання контракту. Це були дуже легкі переговори. Минулого разу Пітер був близький до перемоги, і на цей раз він знає, що якщо зачепить Кличка, то зможе його добити. Якщо Семюелу вдасться здобути перемогу, то це стане сенсацією в суперважкій вазі ".

Представник українського боксера Берндт Бенте повідомив, що вже в понеділок у Франкфурті може відбутися прес-конференція, на якій офіційно оголосять про бій.

Нагадаємо, що Кличко-молодший був змушений шукати собі нового суперника, оскільки росіянин Олександр Повєткін не прийшов на офіційну прес-конференцію через незрозумілу хворобу носових пазух. Після цього IBF позбавила "Витязя" титулу претендента.

Таким чином, Повєткін вже вдруге не може битися з Кличком за пояс.

З Пітером брати зустрічалися двічі. Спочатку Володимир у 2005-му виграв одноголосним рішенням суддів, а потім і Віталій нокаутом у 8-му раунді відзначив своє повернення на великий ринг.

За матеріалами Sport-Express, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кличко замінив "Русского витязя" Повєткіна на Сема Пітера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі