четвер, 17 січня 2013 19:25

Кличко і Повєткін не домовилися про бій, будуть торги

Кличко і Повєткін не домовилися про бій, будуть торги
Володимир Кличко ФОТО: vidomosti-ua.com

Контракт на проведення бою між суперчемпіоном за версією WBA в суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком і регулярним чемпіоном WBA Олександром Повєткіним в установлений строк не укладено, і організатора матчу буде визначено за результатами торгів, повідомив менеджер російського боксера Володимир Хрюнов.

Поєдинок володаря чемпіонських поясів IBF, WBO і WBA Володимира Кличка та обов'язкового претендента Повєткіна за рішенням WBA повинен пройти до 24 лютого 2013 року. Зустріч боксерів могла відбутися раніше, але в першому випадку Повєткін отримав серйозну травму, а в другому сторони не змогли прийти до згоди. Промоутери боксерів повинні були до 17 січня врегулювати всі питання по організації матчу.

"Контракт на проведення бою між Олександром Повєткіним і Володимиром Кличком на сьогоднішній день не укладено - очевидно, що нам треба готуватися до торгів, - сказав по телефону Хрюнов. - Зараз ми очікуємо рішення WBA з приводу відправленого нами протесту на прохання команди Кличка (до WBA ) перенести терміни проведення бою".

Співрозмовник агентства відзначив, що відповідь WBA "може бути отримана до кінця поточного тижня".

"Консультації між адвокатами тривають, вони велися і вночі, - додав фахівець. - Але ми вже займаємося і опрацюванням певних аспектів, які дозволять організувати майбутній бій - ми збираємося заявитися на торги. WBA поки не прийняла офіційного рішення про дату проведення торгів - думаю , що ми спочатку отримаємо відповідь на наш протест. І якщо його задовольнять, то буде призначена дата торгів".

Молодший з братів Кличків виграв 59 боїв на професійному рингу (50 з них - нокаутом) і зазнав три поразки (всі - нокаутом). Повєткін переміг у всіх 25 поєдинках, 17 з них завершивши достроково.

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Повєткін не домовилися про бій, будуть торги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі