середа, 19 травня 2021 17:21

Кейн може стати одноклубником Зінченка

Кейн може стати одноклубником Зінченка
Кейном цікавляться кілька клубів. Фото: Reuters

Оприлюдними наміри нападника "Тоттенгем Готспур" Гаррі Кейна щодо потенційного переходу в іншу команду. Він бажає стати одноклубником українця Олександра Зінченка.

Як повідомляє The Times, пріоритетним варіантом для 27-річного футболіста є "Манчестер Сіті". Гаррі хотів би попрацювати з головним тренером "містян" Хосепом Гвардіолою, і містяни зацікавлені в його послугах. Гравець розраховує, що клуб зробить пропозицію, яка влаштує президента "Тоттенгема" Даніеля Леві.

Також Кейна приваблює можливість допомогти "Манчестер Юнайтед" повернутися до великих перемог, проте пріоритетом залишається принциповий суперник "червоних дияволів". Крім двох манчестерських клубів, купити форварда хоче "Челсі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замішаний у секс-скандалі форвард повертається до збірної Франції

Кейн є вихованцем "Тоттенгема", а за основу "шпор" дебютував 2011 року. У нинішньому сезоні Гаррі взяв участь у 33 матчах англійської Прем'єр-ліги, забив 22 голи (чотири - з пенальті) і віддав 13 результативних передач. Найшвидше він буде основним нападником збірної Англії на майбутньому Євро.

Зараз ви читаєте новину «Кейн може стати одноклубником Зінченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі