середа, 19 травня 2021 12:23

Замішаний у секс-скандалі форвард повертається до збірної Франції

Замішаний у секс-скандалі форвард повертається до збірної Франції
Бензема не вірив що дочекається нового виклику. Фото: Reuters

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам після шестирічної перерви викликав форварда "Реала" Каріма Бензема в збірну на майбутній чемпіонат Європи. Згодом він пояснив свою позицію. Свого часу форвард займався шантажем свого партнера Матьє Вальбуена.

"Що стосується Бензема, ми не можемо повернутися в минуле і щось змінити. Найважливіше - це сьогодні й завтра. Були зроблені важливі кроки, ми зустрілися з Карімом, довго розмовляли. Після зустрічі я довго розмірковував, перш ніж прийшов до цього рішення. Я не розповідатиму, про що ми говорили, це стосується тільки нас. Це було потрібно нам обом. Я вже стикався з важкими ситуаціями й завжди ігнорував особисті інтереси. Збірна Франції належить не мені", - наводить слова Дешама L'Equipe.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бензема підмовляв Менді не пасувати на Вінісіуса

Раніше стало відомо, що Бензема постане перед судом у справі про шантаж півзахисника "Олімпіакоса" Матьє Вальбуена відеозаписом з інтимним змістом. Бензема і Вальбуена були відсторонені від участі в складі збірної Франції в європейському чемпіонаті 2016 року. Бензема відтоді жодного разу не викликався в національну команду і пропустив переможний для Франції Кубок світу 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Замішаний у секс-скандалі форвард повертається до збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі