середа, 18 липня 2012 13:42

КДК ФФУ дискваліфікував форварда "Севастополя" за "руку божу"

КДК ФФУ дискваліфікував форварда "Севастополя" за "руку божу"
Справу Кузнєцова розглядали без його участі. Фото: fcsevastopol.com

Буквально за пару днів до старту першості першої ліги головний тренер "Севастополя" Олег Кононов дізнався про те, що не може розраховувати на провідного нападника своєї команди, Сергія Кузнєцова, в трьох найближчих поєдинках. Як виявилося, за забитий Сергієм рукою переможний м'яч у поєдинку проти запорізького "Металурга" наприкінці минулого сезону, Кузнєцова дискваліфікували на три поєдинки.

Нагадаємо, що після завершення тієї гри на нападника обрушився шквал критики з боку вболівальників запорізького клубу і деяких ЗМІ - м'яч був забитий рукою, при цьому зарахований арбітром зустрічі, Віктором Швецовим. Помилка виявилася результативною. Однак в останньому турі "Севастополь" втратив очки в Чернівцях і путівка в Прем'єр-лігу таки дісталася "Металургу". Тим не менш перед початком сезону контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ покарав гравця, який забив м'яч рукою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Севастополь" готовий переграти матч із запорізьким "Металургом"

Для севастопольців і самого Сергія Кузнецова це було повною несподіванкою. Розгляд справи Кузнецова і рішення з цього питання приймалося не тільки без участі гравця, але і без клубного юриста, а оповіщення про дискваліфікацію дійсно відбулося за кілька днів до офіційного старту. Тобто, гравця покарали заднім числом без його відома. Для того, щоб роз'яснити ситуацію, кореспонденти UA-Футбол зв'язалися з Сергієм, однак нападник від коментаря з цього питання утримався.

Вдалося також з'ясувати, що справа Кузнєцова зараз знаходиться в апеляційному комітеті ФФУ, і буде розглянута на цьому або наступному тижні. Поки ж гравець просто тренується і не має права виступати за свою команду.

Зараз ви читаєте новину «КДК ФФУ дискваліфікував форварда "Севастополя" за "руку божу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі