понеділок, 21 травня 2012 11:49

Казахські уболівальники закидали камінням В'ячеслава Грозного

Казахські уболівальники закидали камінням В'ячеслава Грозного
В'ячеслав Грозний в шоці від казахських уболівальників. Фото: footballfans.com.ua

Казахстанський "Актобе" оштрафований за поведінку своїх фанатів після матчу з "Тоболом" на 800 тисяч тенге. Якщо перевести цю суму в долари США, то сума покарання становитиме приблизно 5415 доларів. 6 травня на центральному стадіоні після домашнього матчу з "Тоболом" незадоволені результатом зустрічі вболівальники "Актобе" почали ламати крісла та кидати їх на поле, фанати влучили каменем в ногу і голову головного тренера гостей В'ячеслава Грозного.

За словами генерального директора "Актобе" Шаріпи Біхамбетової, рішенням контрольно-дисциплінарного комітету 500 тисяч тенге з цієї суми мають бути виплачені за влучання кинутих глядачами предметів в офіційних осіб команди "Тобол" і 300 тисяч тенге - за систематичні порушення вболівальниками актюбінців громадського порядку під час проведення поєдинків чемпіонату Казахстану.

Тим часом троє затриманих після матчу молодих людей також притягнуто до адміністративної відповідальності за погром на стадіоні.

- Через міське управління внутрішніх справ ми дізналися, що кожного з трьох призвідників погрому зобов'язали в судовому порядку сплатити по 11 300 тенге адміністративного штрафу, - зауважила Біхамбетова.

Сам В'ячеслав Грозний був в шоці від того, що сталося.

"Два камені влучили в мене: і в голову, і в ногу... У моїх помічників те ж саме. Це дикість якась!", - обурювався він.

"Я приголомшений. Деякі люди підвели всіх, хто серйозно займається. Це маленький відсоток, але він зіпсував все враження", - зазначив наставник.

За матеріалами СЭ, kt.kz

Зараз ви читаєте новину «Казахські уболівальники закидали камінням В'ячеслава Грозного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі