пʼятниця, 29 липня 2011 11:58

"Вірю, що в Росії буде інше "Динамо"- Грозний

"Вірю, що в Росії буде інше "Динамо"- Грозний

Заслужений тренер України В'ячеслав Грозний вважає, що результат матчу в Києві не вплинув на розстановку сил в протистоянні "Динамо" - "Рубін".

- Казанці вичавили максимум зі звичайних атак. Звичайно, завдяки слабкій грі оборони "Динамо". Не вистачало киянам і гравця з хорошим пасом в центрі поля, маю на увазі трикутник Аруна - Вукоєвич - Єрьоменко, хоча як мінімум Аруна і Єрьоменко володіють необхідними навичками. Усі вони намагалися віддавати гострі передачі, але нічого з цього не виходило, тому доводилося Ярмоленку і Гусєву діяти індивідуально, самостійно загострювати гру.

Але й при цьому створених моментів "Динамо" могло вистачити для перемоги, якби була реалізація ... Думаю, удача все ж відвернулася від підопічних Сьоміна. Іноді таке буває... Пощастило почасти "Рубіну" в Києві, але немає гарантії, що казанцям буде так само щастить будинку, а кияни можуть забити на виїзді і не один м'яч.

Скажу, що і після першого матчу шанси "Динамо" і "Рубіна" на вихід в наступний раунд залишаються абсолютно рівними. Сьомін повинен щось придумати, повинен зробити необхідні ротації в стартовому складі - це допоможе вирішити поставлену задачу. "Динамо" не можна пропускати Лігу чемпіонів. Головне, щоб в Казані всі динамівці зіграли на своєму високому рівні, чого не було в Києві. Я вірю в те, що в Росії буде інше "Динамо" - більш агресивне і зібране. Бажаю киянам домогтися необхідного результату, - підсумував експерт.

Нагадаємо, перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між "Динамо" і "Рубіном" завершився перемогою казанського клубу з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Вірю, що в Росії буде інше "Динамо"- Грозний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі