пʼятниця, 04 листопада 2011 14:39

Капелло пообіцяв Руні поїздку в Україну та Польщу

Капелло пообіцяв Руні поїздку в Україну та Польщу

Фабіо Капелло, який очолює англійську футбольну збірну, зустрівся з нападаючим "Манчестер Юнайтед" Вейном Руні, щоб запевнити форварда в тому, що він потрапить в заявку національної команди, повідомляє The Telegraph. Футболіст змушений пропустити три стартові матчі англійців на Євро-2012.

Руні був вилучений з поля в матчі відбіркового турніру ЧЄ з командою Чорногорії за фол проти Міодрага Джудовіча. УЄФА прийняв рішення дискваліфікувати гравця на три офіційні матчі. Таким чином, Руні не зможе взяти участь у всіх іграх групового раунду фінальної частини Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелло порадили не брати Руні на Євро-2012

Капелло, за інформацією The Telegraph, зустрівся з форвардом на тренувальній базі "Манчестер Юнайтед" в Каррінгтоні і повідомив футболісту, що незважаючи на дискваліфікацію, включить гравця до складу 23 учасників ЧЄ. Однак Руні не буде викликаний на два найближчі товариські поєдинки збірної Англії - з командами Іспанії та Швейцарії.

"Я хочу бути на Євро, я хочу бути частиною команди. Але я зрозумію Капелло, якщо він викличе в збірну тільки тих, хто може грати за неї у всіх матчах. Очевидно, що дискваліфікація - це моя вина, мені нема на що скаржитися" , - раніше заявляв Руні.

Чемпіонат Європи пройде в Польщі та Україні з 8 червня по 1 липня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Капелло пообіцяв Руні поїздку в Україну та Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі