пʼятниця, 09 квітня 2010 15:24

Кака пропустить матч з "Барселоною"

Кака пропустить матч з "Барселоною"

Півзахисник мадридського футбольного клубу "Реал" бразилець Кака не включений до складу команди на матч чемпіонату Іспанії з "Барселоною", який відбудеться 10 квітня. Про це повідомляє офіційний сайт "Реала".

Таким чином, підтвердилася інформація іспанських ЗМІ, які раніше повідомляли, що до гри з "Барселоною" Кака не встиг відновитися після травми привідного м"яза стегна.

У той же час, в матчі з "Барселоною" зможуть взяти участь захисник Серхіо Рамос і півзахисник Хабі Алонсо, які пропустили попередній матч чемпіонату Іспанії з "Расингом" через дискваліфікацію.

"Реал" і "Барселона", які набрали в 30 турах першості країни по 77 очок, ведуть боротьбу за звання чемпіона Іспанії. В даний час "Реал" посідає перше місце, випереджаючи "Барселону" за різницею забитих і пропущених м"ячів (у "Реала" вона дорівнює 57, у "Барселони" - 56 голам).

Матч "Реал" - "Барселона" пройде в Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" і розпочнеться опівночі 11 квітня за київським часом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кака пропустить матч з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі