четвер, 30 квітня 2009 12:49

Каддурі може повторити долю Брандао

Каддурі може повторити долю Брандао

Під час протистояння з "Динамо" увагу керівництва ПСЖ привернув лівий захисник киян Бадр Ель Каддурі. Говорять, що капітан команди Сільвен Арман влітку може залишити команду, і в марокканцеві бачать йому відмінну заміну.

Я знаю, що французькі клуби спостерігають за мною

"Марсель" це не єдиний французький клуб, зацікавлений в Бадрі Ель-Каддурі (27 років, "Динамо" Київ). У "Парі Сен-Жермен" також цікавляться цим футболістом.

Клуб зі столиці Франції звернув увагу на марокканця в єврокубковому протистоянні між "Динамо" і "ПСЖ" у чвертьфіналі Кубка УЄФА.

"Я знаю, що французькі клуби спостерігають за мною якийсь час", сказав марокканський футболіст." У мене були контакти з "Тулузою", "Ренном", "Монако" і "Сент-Етьєном", але серйозних пропозицій не було. Я отримав декілька телефонних дзвінків, але далі справа не пішла. "

Контракт Каддурі з "Динамо" діє до червня 2010 року, тому клуб може продати Бадра найближчими місяцями. "Якщо пропозиція буде вигідна для всіх зацікавлених сторін, ми можемо обговорити його з керівництвом клубу. . Вони не будуть проти. Мені цікаво пограти у французькому чемпіонаті. "

За матеріалами turnir.com.ua, mercato36

Зараз ви читаєте новину «Каддурі може повторити долю Брандао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі