пʼятниця, 06 вересня 2019 20:11

Іванаускас знищив Україну

Іванаускас знищив Україну
Кривдник збірної України Іанаускас зараз працює тренером

Збірна України в суботу о 19:00 за Києвом зіграє гостьовий матч проти Литви у кваліфікації до Євро-2020.

За історію відборів українці та литовці двічі перетиналися з литовцями. Вперше, у відборі до Євро-1996. В першій грі, 7 вересня на київському "Олімпійському", наші програли -0:2. Гру зробив форвард "Гамбурга" Іванаускас, який сам забив гол та віддав гольову передачу.

В тому матчі українці не могли розраховувати на всіх провідних гравців. А за рік українці здобули вольову перемогу у Литві - 3:1. Голи на свій рахунок записали Гусін та двічі Гусейнов.

У відборі до Євро 2008 підопічні вже Олега Блохіна двічі обмінялися перемогами з Литвою. 28 березня 2007 року українці мінімально перемогли в Одесі завдяки голу Гусєва.

17 листопада в Каунасі українці поступилися - 0:2. Той матч вже нічого не вирішував.

Також Україна грала з Литвою товариські матчі. В 2010 року українці розгромили суперника 4:0 завдяки дублям Шевченка та Алієва. А наприкінці 2014 року в Києві гра завершилася нульовою нічиєю. Там же, в Києві, грали товариський матч 1996-го - 5:2 на користь України.

Збірна України є лідером групи Б. У 4 матчах підопічні Андрія Шевченка набрали 10 очок. Литва - остання команда групи. У підопічних Вальдаса Урбанса після 1 матчів тільки 1 очко.

Зараз ви читаєте новину «Іванаускас знищив Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі