субота, 03 липня 2021 01:03

Італія перемогла Бельгію у чвертьфіналі Євро

Італія перемогла Бельгію у чвертьфіналі Євро
Роберто Манчіні очолює збірну Італії із 2018 року. Фото:Gettyimages.com

У матчі 1/4 фіналу Євро-2020/21 збірна Італії перемогла Бельгію – 2:1.

Що потрібно знати про гру в Мюнхені?

Незарахований гол Джорджо К'єлінні. Капітан італійців забив на початку матчу після стандарту, але його гол не зарахували через порушення правил.

Рівна гра. Обидві команди ствроювали моменти біля воріт суперників.

Перевага Італії в середині поля. Команда Роберто Манчіні виграла середину поля та змогла закрити лідера бельгійців Кевіна Де Брюйне. Тільки під кінець матчу бельгійці змогли отримати контроль над серединою поля.

Бельгія не змогла побороти високий пресинг італійців

Результативне завершення першого тайму. В останні 15 хвилин гри Італія забила двічі, а Бельгія змогла відповісти голом Ромелу Лукаку із пенальті.

Шедевр Лоренцо Інсіньє. Лідер "Наполі" забив красивим дальнім ударом у дев'ятку воріт Тібо Куртуа.

Бельгійці не реалізували свої моменти у другому таймі. Після перерви команда Роберто Мартінеса мала 2-3 хороших моменти забити, але так і не змогла зрівняти рахунок.

Надійна гра Доннарумми. Воротар італійців провів сильний матч. В потірбний момент виручав свою команду, надавав впевненості захисникам. Пропустив тільки із пенальті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2020: Іспанія у чвертьфіналі перемогла Швейцарію

Бельгія не спромоглася на фінальний штурм. В останні 10-15 хвилин у бельгійців нічого не виходило в атаці. Моментів не було. Вони збилися на навалу. Заміни не посилили гру.

Тренерська перемога Манчіні. Італія буквально "задушила" Бельгію високим пресингом. Бельгійці не могли спокійно розігрувати м'яч та показати свій потенціал. Багато сил йшло на захист власних воріт та доведення м'яча на чужу половину пля. Італія закономірно вийшла в півфінал.

Матч гідний фіналу. Якісь футболу, швидкості були на високому рівні. Обидва суперники показали хорошу фізичну, тактичну підготовку та індивідуальну майстерність.

6 липня Італія зіграє проти Іспанії в півфіналі Євро. Початок гри о 22:00.

3 липня збірна України зіграє проти Англії в 1/4 фіналу Євро. Початок гри о 22:00. Текстову трансляцію читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Італія перемогла Бельгію у чвертьфіналі Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі