вівторок, 22 вересня 2009 14:01

Італійські телевізійники розіграли Ібрагімовича

Італійські телевізійники розіграли Ібрагімовича

Співробітники телевізійної комедійної програми "Le Iene", що виходить на італійському каналі Italia 1, розіграли нападаючого "Барселони" Златана Ібрагімовича.

Футболіст попався на розіграш 16 вересня, коли "Барселона" проводила виїзний матч Ліги чемпіонів з міланським "Інтером", повідомляє інтернет-видання Goal.com.

У день гри до Ібрагімовича підійшов хлопчик, одягнений у футболку "Інтера". Дитина простягнла руку футболістові, і коли Ібрагімович вже був готовий потиснути її, хлопчик відскочив, висунув язика між губами і, різко видихнувши, видав характерний звук. Ібрагімович повторив дії хлопчика.

Випуск програми, героєм якої став футболіст "Барселони", буде показано на каналі Italia 1 ввечері 22 вересня. Ведучою цієї програми є Іларі Блазі - дружина капітана "Роми" Франческо Тотті.

Златан Ібрагімович виступав за "Інтер" з 2006 по 2009 рік. Минулого літа він перейшов до "Барселони". За Ібрагімовича "Інтер" отримав камерунського нападника Самуеля Ето"О і велику суму грошей (за різними даними, від 40 до 50 мільйонів євро).

Лента

Зараз ви читаєте новину «Італійські телевізійники розіграли Ібрагімовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі