четвер, 23 липня 2009 17:43

"Інтер" обміняє Ібрагімовича на двох гравців "Барселони"

"Інтер" обміняє Ібрагімовича на двох гравців "Барселони"

Нападаючий "Барселони" Самуель Ето"О, який в сезоні-2008/09 став найкращим бомбардиром команди, домовився про перехід в міланський "Інтер". Ето"О підпише п"ятирічний контракт з італійським клубом 27 або 28 липня, після того, як прилетить до Мілана і пройде в "Інтері" медичне обстеження.

23 липня переговори з представниками "Інтера" вів агент камерунського нападаючого Хосеп Месальєс. За його словами, умови особистого контракту Ето"О узгоджені, і тепер залишилося врегулювати питання з "Барселоною". Контракт форварда з іспанським клубом діє до кінця червня 2010 року, і Ето"О вимагає п"ять мільйонів євро за його дострокове розірвання.

Одним з головних ініціаторів трансферу камерунця з "Барселони" є головний тренер команди Хосеп Гвардіола. Наставник хотів розлучитися з Ето"О ще перед початком сезону-2008/09, але тоді клуб не отримав пропозицій про продаж форварда, і гравець залишився в команді.

Перехід Ето"О в "Інтер" є частиною операції, в рамках якої до "Барселони" з міланського клубу перейде найкращий бомбардир чемпіонату Італії, - 2008/09 Златан Ібрагімович. Умови особистого контракту шведського форварда з "Барселоною" поки не узгоджені.

"Барселона" також виплатить "Інтеру" 40 або 50 (за різними даними) мільйонів євро. Крім того, в італійський клуб буде відданий в оренду білоруський півзахисник Олександр Глєб. Термін оренди - один рік.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" обміняє Ібрагімовича на двох гравців "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі