пʼятниця, 22 січня 2010 09:51

Італійська телеведуча на людях обмацала Бекхема між ногами (ВІДЕО)

Італійська телеведуча на людях обмацала Бекхема між ногами (ВІДЕО)

Італійський телеканал Italia Uno офіційно вибачився перед Давідом Бекхемом за свою телеведучу, яка спробувала обмацати півзахисника "Мілана" і збірної Англії між ногами.

Спровокована рекламою нижньої білизни з колекції Джорджіо Армані, популярна італійська телеведуча шоу "Le lene" Єлена Ді Чіоччіо вирішила сама перевірити наскільки велика чоловіча гідність у 34-річного Девіда або це все робота "Фотошопа". Відповідь на питання, яке цікавить жінок у всьому світі.

Єлена наділа жовті захисні рукавички і пішла до міланського ресторану, де Бекхем давав інтерв"ю. І поки Девід висловлював свої думки іншій журналістці, Єлена наблизилася впритул до своєї мети і детально дослідила ситуацію з нижньою білизною. Девід був приголомшений подібною увагою і швидко попрямував до своєї машини в оточенні своїх охоронців.

"Місія" Єлени була успішно завершена, проте "результат" сильно розчарував журналістку: "Я намацала щось дуже маленьке. Девід обдурив нас всіх! Може він використовував бинт? Це всього лише трюк".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Італійська телеведуча на людях обмацала Бекхема між ногами (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі