понеділок, 23 липня 2012 00:51

Ідейє допоміг "Динамо" перемогти "Арсенал"

Ідейє допоміг "Динамо" перемогти "Арсенал"
У другому таймі Андрій Ярмоленко не реалізував пенальті ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" виграло в "Арсенала" у київському дербі з рахунком 1:0 в матчі другого туру української прем'єр-ліги.

Уже на третій хвилині зустрічі динамівці забили єдиний гол у матчі. Ярмоленко прискорився на лівому фланзі атаки, навісив у штрафний майданчик, а Ідейє головою переправив м'яч у сітку воріт "канонірів".

У середині другого тайму команда Юрія Сьоміна заробила право на 11-метровий удар після того, як Симоненко у власному штрафному майданчику порушив правила на Ярмоленку. Сам Андрій взявся виконувати пенальті, але його удар відбив голкіпер "Арсеналу" Паньків.

За 12 хвилин до закінчення зустрічі арбітр залишив у меншості "канонірів", видаливши за дві жовті картки півзахисника Старгородського.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

Другий тур

Арсенал К (Київ) - Динамо К (Київ) - 0:1

Голи: Ідейє, 3 (0:1).

"Арсенал": Паньків, Польовий, Гітченко, дос Сантос (Симоненко, 38), Максимов, Шахов, Флореску - кап (Старгородський, 46), Да Сілва Леандро, Кобахідзе, Ковпак, Мазілу (Шацьких, 71).

"Динамо": Коваль, Бетао, Михалик - кап, Хачеріді, Даніло Сілва, Вукоєвич, Гармаш (Богданов, 83), Велозу, Ярмоленко, Кранчар (Нінкович, 67), Ідейє.

Незабиті пенальті: Ярмоленко, 68.

Попередження: Шахов, 45; Старгородський, 77 - Михалик, 80.

Вилучення: Старгородський, 78 - ні.

Зараз ви читаєте новину «Ідейє допоміг "Динамо" перемогти "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі