вівторок, 28 липня 2009 15:38

Ібрагімович вибув на місяць через травму руки

Ібрагімович вибув на місяць через травму руки

Новачок "Барселони" Златан Ібрагімович, який підписав п"ятирічний контракт з клубом 27 липня, вибув з ладу на місяць через травму руки, повідомляє інтернет-видання Goal.com. Нападаючий отримав цю травму минулого тижня в США під час матчу за італійський "Інтер", у складі якого він починав підготовку до сезону-2009/10.

У понеділок, 27 червня, Ібрагімович проходив медичне обстеження в "Барселоні", і лікарі клубу виявили у нього перелом однієї з кісток зап"ястя лівої руки. Вранці у вівторок шведові була зроблена операція, відновлення після якої займе близько чотирьох тижнів.

Дебют Ібрагімовича в "Барселоні" в кращому разі відбудеться 19 серпня, коли іспанська команда розіграє передсезонний Кубок Жоана Гампера в матчі з англійським "Манчестер Сіті". Можливо, швед вийде на поле 23 серпня на матчі-відповіді за Суперкубок Іспанії з "Атлетіком". Перша гра відбудеться 16 серпня.

Незважаючи на травму руки, 29 липня Ібрагімович вирушить із "Барселоною" в передсезонне турне по США. В рамках цього турне команда проведе три матчі: з "Лос-Анджелес Гелаксі" (1 серпня), з "Сієтл Саундерс" (5 серпня) і з "Чівасом" (8 серпня).

Лента

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович вибув на місяць через травму руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі