понеділок, 02 листопада 2020 13:21

Ібрагімович вдруге повторив досягнення Шевченка

Ібрагімович вдруге повторив досягнення Шевченка
Златан Ібрагімович вдруге приєднався до "Мілана" на початку 2020 року. Фото: Reuters

В рамках 6-го туру чемпіонату Італії "Мілан" в гостях обіграв "Удінезе" – 2:1.

Автором переможного голу "россонері" в цьому матчі став Златан Ібрагімович, який на 83-й хвилині відправив м'яч у сітку ударом через себе, пише footballhub.com.

Шведський нападник забив у 6-му матчі Серії А поспіль, що лише тричі вдавалося робити футболістам "Мілана" в епоху, коли за перемогу почали нараховувати 3 очки (з сезону 1994/95).

Першим, кому вдалося відзначитися взяттям воріт у 6 поєдинках італійської першості поспіль, став українець Андрій Шевченко 2001 року, проте 2012-го повторити це досягнення вдалося саме Ібрагімовичу.

У минулому матчі шведський форвард зробив це ще раз і тепер має можливість оновити рекорд в поєдинку 7-го туру Серії А проти "Верони", який відбудеться 8 листопада.

Ібрагімович в 7 матчах цього сезону у всіх турнірах забив 8 голів та віддав 2 асисти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яремчук уперше в кар'єрі відзначився хет-триком

Після 6 турів лідером Серії А є "Мілан", який має 14 очок та випереджає "Сассуоло" на 2 очки. Наступну гру у чемпіонаті Італії "россонері" проведуть 8 жовтня проти "Верони".

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович вдруге повторив досягнення Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі