вівторок, 27 вересня 2016 12:46

Ібрагімович погрожував своєму агентові зламати ноги

Ібрагімович погрожував своєму агентові зламати ноги

Агент футболістів "Манчестер Юнайтед" Златана Ібрагімовича і Поля Погба Міно Райола розповів, що швед вимагав від нього здійснити трансфер французького футболіста.

"Златан сказав мені: "Якщо ти зробиш так, що Погба перейде в інший клуб, не в "Манчестер Юнайтед", то я зламаю тобі ноги". У мене не було іншого виходу", - говорить Райола.

"Поль ще не знайшов найкращої форми. Незабаром він знайде своє місце у команді. Він повинен діяти на позиції атакуючого півзахисника, але рішення приймає Моуріньйо. У будь-якому разі невдовзі Поль почне грати на найвищому рівні" , - додав агент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "МЮ" заробив на футболках Ібрагімовича 90 мільйонів євро

Нагадаємо, що Міно Райола влаштував трансфер шведського форварда в "МЮ" цього літа. Пізніше почалися чутки про трансфер іншого клієнта Райоли - Поля Погба. Француз був бажаним трансфером для "Манчестер Юнайтед" і мадридського "Реала", але свою думку Райолі висловив і Ібрагімович.

Додамо, що Погба став найдорожчим гравцем в історії футболу. "Червоні дияволи" заплатили за француза €105 млн.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович погрожував своєму агентові зламати ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі