неділя, 21 грудня 2008 10:14

Холіфілд вимагає реваншу з Валуєвим

В суботу в швейцарському Цюріху відбувся поєдинок між "тимчасовим" чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBA росіянином Миколою Валуєвим і 46-річним екс-чемпіоном світу американцем Евандером Холіфілдом, в якому перемога рішенням більшості суддів з рахунком 114:114, 116:112 і 115:114 дісталася російському боксерові.

Табір Холіфілда і багато уболівальників мають протилежну точку зору на результат цього бою. Кен Сандерс, менеджер американського боксера, вже зв"язався з представниками Миколи Валуєва з пропозицією про проведення матчу-реваншу в 2009 році.

Сам Холіфілд так прокоментував бій: "Я завдав більше точних ударів. Думав, що переміг. У таких суддів треба відібрати ліцензію. Я розчарований результатом, але я не розчарований своєю роботою".

"Поїду додому, розслаблюся, насолоджуся Різдвом і подумаю про своє майбутнє. Моя мета як і раніше - стати безперечним чемпіоном світу. Я був удостоєний честі дістати можливість боротися за титул, і я спробував зробити те, що сказали мені в моєму кутку - змусити Валуєва рухатися".

"Я міг змусити Валуєва втратити рівновагу і декілька моїх ударів дійшли до мети. Але повинен сказати, що росіянин дійсно великий, він добре захищається і у нього швидкі руки. Я був здивований цим, Валуєв не настільки повільний, як люди думають", - сказав Холіфілд відразу після закінчення бою.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд вимагає реваншу з Валуєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі