неділя, 21 грудня 2008 10:02

Валуєв переміг Холіфілда рішенням суддів

Валуєв переміг Холіфілда рішенням суддів

Російський боксер Микола Валуєв святкував перемогу над американцем Евандером Холіфілдом в матчі за звання чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) в суперважкій вазі, яка відбулася в швейцарському Цюріху, повідомляє lenta.ru з посиланням на сайт Fightnews.com 21 грудня.

Перемога в дванадцятираундовому бою була присуджена Валуєву по очках рішенням більшості суддів (114:114, 116:112, 115:112). Таким чином, російський спортсмен захистив своє чемпіонське звання.

Відзначимо, що перед боєм Валуєв, який на 40 кілограмів важче і на 30 сантиметрів вище Холіфілда, вважався фаворитом. Багато експертів припускали, що 46-річний Холіфілд, чиї найвищі спортивні досягнення залишилися в 1990-х роках, взагалі не зможе чинити гідного опору Валуєву.

Наступний бій росіянин проведе літом 2009 року з узбеком Русланом Чагаєвим, який має статус "тимчасово недіючого чемпіона" WBA.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв переміг Холіфілда рішенням суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі