понеділок, 08 лютого 2021 15:16

Хлопець Світоліної ледь стримав сльози після поразки

Хлопець Світоліної ледь стримав сльози після поразки
Монфіс не знає причини своїх поразок. Фото Рейтер

Хлопець найкращої тенісистки України Еліни Світоліної Ґаель Монфіс - №11 у рейтингу ATP - не зміг стримати емоції під час пресконференції після поразки від фіна Еміла Руусуворі - №86 - з рахунком 2:3 - 6:3, 4:6, 5:7, 6:3, 3:6 - у 1-му раунді Australian Open.

Француз не програвав на цій стадії Відкритого чемпіонату Австралії протягом 15 років. Він поступився в останніх 7 матчах на турнірах ATP-туру і ледь стримував сльози, спілкуючись з журналістами.

"Я програв. У мене немає впевненості в своїх силах. Я погано граю, не можу подавати, допускаю невимушені помилки і ношуся туди-сюди в 6 метрах від задньої лінії. Я відчуваю себе не найкраще, і ви це бачите. Я знаю, що програв багато матчів, і це завдає мені болю. Найгірше те, що я працюю як кінь, але це мені не допомагає", - сказав Монфіс, перш ніж залишити зал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стаховський покинув Australian Open

Світоліна - №5 у рейтингу - ще не провела свій поєдинок 1-го раунду Australian Open проти чеської тенісистки Марі Боузковой - №52. Інша українка Марта Костюк - №78 - вдруге за місяць поступилася росіянці Вероніці Кудерметовой - №36 - з рахунком 0:2 - 2:6, 6:7. Сергій Стаховський вилетів з Відкритого чемпіонату Австралії, поступившись в п'ятисетовому трилері сербу Душану Лайовічу.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець Світоліної ледь стримав сльози після поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі